Flexscan

Wilt u een flexscan? Overweegt u flexibele arbeid te gaan gebruiken? Dat zal u onder de juiste omstandigheden gigantisch voordeel opleveren. Want Ppakt u de organisatie van flexibel personeel professioneel aan, dan bespaart u enorm veel tijd en energie. Toch zal dit onvermijdelijk een hoop administratief werk opleveren, dat aan wettelijke eisen moet voldoen.

Is flexibele arbeid via payrolling dan wel voordelig voor u? Dat ontdekt u met een professionele flexscan. Deze wilt u natuurlijk laten uitvoeren door een expert met gedegen inzicht. Een ervaren specialist die goed uw wensen en bedrijfsaspecten inventariseert. Deze betrokken flexscan specialist is FlexExpert: met 20 jaar ervaring de stabiele factor binnen de branche. Wij helpen u graag, neem nu contact met ons op.

Hoe werkt onze Flexscan?
Dankzij onze persoonlijke service is onze kennismaking met uw bedrijf een grondige. En niet voor niets; hierdoor krijgen wij een veel beter beeld van uw flexibiliseringspotentie. Om onze inzichten te vertalen naar concrete feiten en voorstellen, voeren wij onze flexscan uit. In dit korte periodieke onderzoek delen wij verschillende vragenlijsten uit. Ook houden wij interviews. Dit alles is gebaseerd op bewezen methodieken.

Het eindresultaat is uitgebreide maar overzichtelijke rapportage. Deze flexscan voorziet u van concrete oplossingen en aandachtspunten. Wilt u meer weten over onze flexscan? Neem dan direct contact met ons op. Wij leggen u alles uit!