Ook dit jaar heeft FlexExpert afspraken voor collectieve ziektekostenverzekeringen gemaakt met De Friesland en Menzis. Door hier gebruik van te maken, bespaart u al snel op uw ziektekostenverzekering.

Deze kortingsregelingen zijn ook interessant als u al verzekerd bent bij De Friesland of Menzis, maar nog niet via een collectiviteit. U, uw partner en/of kinderen kunnen hier gebruik van maken als u werknemer bent van FlexExpert, FlexExpert Onderwijs of FlexExpert Solutions.

Meteen uw zorgpremie met korting berekenen?

Ga voor de Friesland naar www.defriesland.nl/collectiefverzekerd, vul hier Flex Expert (let op spatie) in en kies de zorgverzekering die bij u past.

Voor Menzis ga naar bereken hier uw premie, vul hier FlexExpert in en kies de gewenste zorgverzekering.

Voor meer informatie kijk op de site van De Friesland en Menzis. Bellen voor een persoonlijk advies naar De Friesland 058 291 31 31 of Menzis 088 222 49 00 kan ook.

LET OP! Het opzeggen van uw huidige ziektekostenverzekering kan tot 31 december 2017. U moet vóór 1 februari 2018 een nieuwe verzekering hebben afgesloten. Ons advies: doe dit op hetzelfde moment. Bovendien kunt u daarbij van de mogelijkheid gebruik maken om de opzegging te laten regelen door de nieuwe ziektekostenverzekeraar.

Geplaatst in Nieuws op 29 november 2017

Categorieën